Одбран јазик:
 
Рубрика: Информаци за компанијата

Име на компанијата : Друштво за произвотство трговија и услуги " Автоматско технолошки системи " - ДООЕЛ Скопје
Има на управителот : Јане Стојановски
Формирање на компанијата :  28.02.2008 Година
Адреса на компанијата :  Бул.Страшо Пинџур 11 1000 Скопје ; Република Македонија
Контакт телефон : МК + 389 (0)70 965396 и +389 (0)2 6121409 / Ch и De +41 79 304 85 49
Viber : МК + 389 (0)70 965396 / Ch и De +41 79 304 85 49
WhatsApp: МК + 389 (0)70 965396
Факс : MK +389 (0)2 6121938
Skype: www.amt.com.mk
 Web Страна : CCTV Камери, Аларми, Домофонија/Видеофонија, Читачи за контрола и пристап, Евиденција на работно место, Осветлување, Софтверско инжињерство.