Одбран јазик:
 
Рубрика: Профил на компанија

Компанијата АМТ на пазарот во Македонија е присутна од 2004 година со сервис на компјутерски компоненти со деловни простории на улица Јужноморавски Бригади Скопје. 
Од 2006 година Компанијата АМТ почна да се занимава со Камери, Аларми, Контрола и пристап на работно време, Домофони. 
Веќе во 2008 година ја регистриравме во централен регистар како постоечка компанија за погоренаведените дејности.
Истата година се случи свечено отворање на работна просторија во Т.Ц Мавровка. 
2009 година компанијата доби нова локација на булевар Кузман Јосифовски Питу 17 лок.33 Т.Ц Скопјанка.

2014 компанијата купува сопствени простори и го преместува целиот магацин,продажба и сервис во тие нови простори кој се наогат на Ул.Страшо Пинџур 11 1000 Скопје.

Врз основа на силна техничка поддршка и професионален менаџмент, нашиот производ секогаш е во водечката позиција на ова поле

Нашите производи ги покриваат сите видови на надзорни капацитети, како што се CCTV камерите, DVR и други додатоци. Ние можеме да обезбеди повеќе од 100 видови камера за да се исполнат различните барања. Особени, Водоотпорни Ден/Нок камери моментално се многу популарни поради својот одличен квалитет, уникатен дизајн и стабилно снабдување.

Ние поседувате силен R & D работен тим кој е со 10 високи инженери, одговарајќи за комплетниот дизајн, механички дизајн и функционалната евалуација. Па ние може да ви понуиме по 2 или 3 нови производи секој месец. Имаме воспоставено длабока соработката со Sony,Sharp,Panasonic,
Paradox,Sesame,Tolio... за да се добијат одлични компоненти и напредни електронски технолошки иновации.

Обезбедување на совршен производ и најдобра услуга за клиентите е нашата постојана цел.

 

Наша локација на Google Map