Одбран јазик:
 
Рубрика: Евиденција на работно време

Контрола и пристап "Sesame"    Контрола и пристап "Eisies"   Помошни контролери   Конвертори   Галантерија     Софтвер     Монтажи


 

 

 

 

Генерални застапници,сервисери и монтажери на "SESAME" & "Eisies" Access Controls опрема за МАКЕДОНИЈА!

Промоција на сетови за Евиденција на работно време


 

Модел: SEF

- Контролер за Ев.на раб.време 

- Конвертор

- Напојување

 

 

Модел: SOTA 650

- Контролер за Ев.на раб.време

- Вграден конвертор.

- Напојување

 

 

 

 

 

Модел: SA05

- Контролер за Ев.на раб.време

- УСБ Конвертор

- Напојување

 

За производителот

 

Основан во 2005 година, Sesame е еден од најдобрите професионални производители кои имат интегрирано R & D технологија, професионално производство и глобален маркетинг.

Навните главни производи и услуги вклучуваат контролери со отпечаток од прст за контрола на времето за влез/излез од работна позиција  и контролор на пристап на врати, копчиња за отварање на врата, безбедносни брави, систем за чувари, EM / Mifare картички / тагови итн.

Сите производи се сертифицирани од CE и FCC тестовите, што укажува дека стандардот на процесот и внатрешниот квалитет на SESAME производите достигнаа меѓународен стандард.

Со повеќе од 9 години биометриска апликација и искуства со RFID, SESAME ужива повеќе од 18% зголемување на продажбата секоја година, SESAME производи се продават не само во Кина, туку и во Северна Америка, Европа, Југоисточна Азија и Блискиот Исток.

Компанијата располага со Професионални инженери, тим за продажба и маркетинг, и сме горди на нашата предпродажна, по-продажна услуга, техничка и маркетинг поддршка. Секоја година се произведуват по 15 нови модели. Ние гарантираме дека нашите клиенти имаат најдобра конкурентност во квалитетот и услугата за добиената цените.

 

Добредојдовте - на ваше барање, а ние со нетрпение го очекуваме вашиот старт да работиме со вас.

free counter