Одбран јазик:
 
Рубрика: Хотелски пристап

Хотелски пристап Софтвер  Монтажи


 

 

 

Генерални застапници,сервисери и монтажери на "SESAME" & "Eisies" Access Controls опрема за МАКЕДОНИЈА!

 

 

   

    M5208

    - Тип на картица: Mifare

    - Изработен од: Подлога на легура од цинк +         нерѓосувачки челик

    - Површински процес:Жица од нергосувачки челик

    - Боја:Сребрена

    - Големина на панелот:245×80×20 (mm)

    - Погоден: K1L K1S P2L P2S

   

 

 

ГРАТИС!

Сетирање на уредот

Гаранција 1 Година...

 

 

 

   

    M5202

    - Тип на картица: Mifare

    - Изработен од:Подлога на легура на цинк + нерѓосувачки челик + ABS Инжињерска пластика

    - Површински процес:Жица од нерѓосувачки челик + Процес на полирање

    - Боја:Сребрена

    - Големина на панелот:245×80×20 (mm)

    - Модел илустрација: сребрен лак со модифициран работен цилиндер

    - Погоден: P2L P2S

   

ГРАТИС!

Сетирање на уредот

Гаранција 1 Година...

 

 

 

   

    M6202

    - Тип на картица: Mifare

    - Изработен од::Подлога на легура на цинк

    - Површински процес: PVD позлата

    - Боја:Сребрена

    - Големина на панелот:285×72×15(mm)

    - Модел илустрација: Европски модел,Luxury сребрен лак со модифициран раб

    - Погоден цилиндер:P2L P2S

   

 

ГРАТИС!

Сетирање на уредот

Гаранција 1 Година...

 

 

 

   

    M6208

    - Тип на картица: Mifare

    - Изработен од: Подлога на легура на цинк

    - Изработен од: Површински процес: PVD позлата

    - Боја:Сребрена со Златен раб

    - Големина на панелот:285×72×15(mm)

    - Модел илустрација:Европски модел

    - Погоден цилиндер: K1L K1S P2L P2S

   

ГРАТИС!

Сетирање на уредот

Гаранција 1 Година...

 

 

 

   

    MA118- M1 Card sending device

    - 1 Работен напон:5V (можна е работа преку USB)

    - Работна ампеража:< 120mA

    - Работно растојание:6cm

    - Режим на комуникација:RT232

    - Оперативна фреквенција:125KHz

   

 

 

ГРАТИС!

Сетирање на уредот

Гаранција 1 Година...

 

 

 

   

    SH1

    - Прекинувачот за контролирање на струјата во        хотелот, 180-240 VV

    - 8-15 секунди време на одзив LED индикатор

    - Тип на картица:125 Khz, T5577,4150 и тнт.

    - Големина: 8.6*8.6*5.0 CM

 

 

 

   

ГРАТИС!

Сетирање на уредот

Гаранција 1 Година...

 

 

Hit Counter