Одбран јазик:
 
Рубрика:Компјутерски мрежи

Рутери   Свичеви   UPS   Кабли   Галантерија


Кликнете на подолното мени ,за да ги видите нашите референци

 

Рутери (Router)

 

Модел : TL-WR740N

TP Link Без жичен Рутер ,со јачина на сигнал 150Mbps, 4+1 Порта 10/100, 1 антена.

1,580.00
Модел : TL-WR841N

TP Link Без жичен Рутер ,со јачина на сигнал 300Mbps, 4+1 Порта 10/100, 2 антени.

 

1,680.00
Модел : TL-WR845N

TP Link Без жичен Рутер ,со јачина на сигнал 300Mbps, 4+1 Порта 10/100, 3 антени

 

1,910.00
Модел : TL-WR940N

TP Link Без жичен Рутер ,со јачина на сигнал 450Mbps, 4+1 Порта 10/100, 3 антени

 

2,728.00

Цените се изразени во денари со пресметан ДДВ

Свичеви (Switch)

Switc 8 port 10/100 1,364.00
Switc 16 port 10/100 1,550.00
Switc 16 port 10/100/1000 8,000.00
PSE908

9 port , 8 port 10/100+1port 10/100 switc with 8 port PoE , RJ-45 x8 , 10/100Mbps Auto-Negotiation and AUTO MDIX Fast Ethernet RJ45Port , Bulit in 8 PoE Ports , Data transmission up to 100m , Total power :120 Watts

6,200.00
PSE816

16 port 10/100 switc with 16 port PoE , 100Mbit each port RJ-45 x16 , 10/100Mbps Auto-Negotiation and AUTO MDIX Fast Ethernet RJ45Port , Bulit in 16 PoE Ports , Data transmission up to 100m , Total power :120 Watts

15,500.00
PSE816

16 port 10/100/1000 switc with 16 port PoE , 1000Mbit each port RJ-45 x16 , 10/100/1000 Mbps Auto-Negotiation and AUTO MDIX Fast Ethernet RJ45Port , Bulit in 16 PoE Ports , Data transmission up to 100m , Total power :120 Watts

22,600.00

Цените се изразени во денари со пресметан ДДВ

Стабилизирани напојувања (UPS)

Power Tree UPS 650 VA / 390 Watts
Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 140 - 275V, Output: 230V, Tower,
AVR
4,200,00
Power Tree UPS 1250 VA / 750 Watts
Line-Interactive, Outlets: 5x C13, Input: 140 - 275V, Output: 230V, Tower,
AVR, Ports: Serial
8,800,00
Power Tree UPS 2000VA/1200W
Line-Interactive, Outlets: 2 x C13, Input: 165 - 280, Tower, Full AVR,
LCD
22,320.00
Power Tree UPS 3000VA/1800W
Line-Interactive, Outlets: 3 x C13, Input: 165 - 280, Tower, Full AVR,
LCD
28,200.00

Цените се изразени во денари со пресметан ДДВ

Кабли (UTP/FTP/SFTP)

UTP Cat5E - 24AWG Network Cable , Conductor 0.51mm , 305m Box 12.00
FTP Cat5E - 24AWG Network Cable , with aluminium foil , and transparent PET film , Conductor 0.51mm - 305m Box 16.00
FTP Cat5E 24AWG CU Network Cable CU (100% Copper), with aluminium foil , and transparent PET film , Conductor 0.51mm , Pass Fluke test on 100M - 305m Box 36.00
FTP Cat6E 23AWG Network Cable CU (100% Copper) , with aluminium foil , and transparent PET film , Conductor 0.57mm - 305m Box 44.00

Цените се изразени во денари со пресметан ДДВ

Галантерија

Пластична мрежна папуча , RJ45  

10.00

Пластична мрежна папуча,обвиткана со алуминиумска заштита , RJ45

15.00

Мрежна клешта РЈ45, РЈ9, РЈ12

1000.00

ПРИКЛ. ТЕЛ. РЈ 12 CANDELA БЕЛ 150.00
ПРИКЛ. КОМПЈ. РЈ 45 CANDELA БЕЛ(CAT 5) 640.00

ПРИКЛ. ТЕЛ.. РЈ 12 Х 2 CANDELA БЕЛ 250.00
ПРИКЛ. КОМПЈ РЈ 45 Х 2 CANDELA (CAT 5) 900.00
ПРИКЛ. ТЕЛЕФОНСКА PJ12 + КОМПЈ РЈ 45 CANDELA (CAT 5) 600.00

Цените се изразени во денари со пресметан ДДВ

hit counter