Одбран јазик:
 
Рубрика: Против пожарни системи

Адресабилни   Комвенционални   ЦО   Галантерија     Монтажи


Генерални застапници,сервисери и монтажери на "Tolio"- PP опрема за МАКЕДОНИЈА!

 

TOLION е производствено претпријатие, кое е основано во 2006 година. Повеќе од 10 години ТОЛИОН ТЕХНОЛОГИЈА дизајнира, развива и снабдува производи поврзани со безбедност на светски пазари за безбедност. Како сигурен професионален добавувач на аларми за провала и противпожарни аларми, компанијата нуди широк спектар на производи, опсегот вклучува контролен панел за пожар, детектор за чад, аларм за јаглерод моноксид, детектор на гас, детектор на топлина, магнетски контакт, сирена со светлина, електронски сирената итн.

 

Како резултат на повеќе од 10 години искуство во производството, компанијата има совршена опрема за тестирање и контрола на секој производствен процес, и стабилен менаџерски тим за контрола на ефикасноста на производството, ТОЛИОН  заработи репутација низ целиот свет за производи со висок квалитет, иновативни решенија и примерен сервис за корисници .

 

По вашата посета на нашата веб-страница, ќе дознаете повеќе за компанијата која без резервно не подржава во снабдување на производи во областа на пожарните системи,  вашите спецификации и предлози се секогаш добредојдени! Tolion во взаемна соработка со АМТ Системи секогаш бара пријателска соработка со клиентите низ целиот свет. Добредојдовте OEM и ODM услугата на АМТ Системи

 

!

free counter