Одбран јазик:
 
Рубрика: Видео надзор

Безбедносни камери"AHD"   Мрежни камери"IP"  Скриени камери  Водоотпорни камери   Уреди за снимање   Картици за репродукција   Галантерија    Монтажи


Промоција на сетови за Видео надзор


1

    - 4 Ден/Ноќ полутопчести камери

    - 1 MHD Уред за репродукција на видео аудио            сигналот

    - 1 Напојување 12В1А

    - 1 HDD SATA3 500 Gb

    - 8 BNC Конектори

    - 4 VCD Конектори

 

 

 

 

ГРАТИС!

Спродедување на кабел,Сетирање на уредот за снимање,Сетирање за репродукција преку интернет,Издавање Елаборат за поставената опрема,Гаранција 1 Година...

МОНТАЖА ГРАТИС!!!

 

 

 2

    - 2 Ден/Ноќ полутопчести камери

    - 2 Ден/Ноќ IP66 заштитени камери за надворешно     влијание

    - 1 MHD Уред за репродукција на видео аудио                сигналот

    - 1 Напојување 12В1А

    - 1 HDD SATA3 500 Gb

    - 8 BNC Конектори

    - 4 VCD Конектори

 

 

ГРАТИС!

Спродедување на кабел,Сетирање на уредот за снимање,Сетирање за репродукција преку интернет,Издавање Елаборат за поставената опрема,Гаранција 1 Година...

МОНТАЖА ГРАТИС!!!

 

 

3

      - 4 Ден/Ноќ IP66 заштитени камери за надворешно     влијание

    - 1 MHD Уред за репродукција на видео аудио                сигналот

    - 1 Напојување 12В1А

    - 1 HDD SATA3 500 Gb

    - 8 BNC Конектори

    - 4 VCD Конектори

 

 

  

ГРАТИС!

Спродедување на кабел,Сетирање на уредот за снимање,Сетирање за репродукција преку интернет,Издавање Елаборат за поставената опрема,Гаранција 1 Година...

МОНТАЖА ГРАТИС!!!

 

 

 

 

visitor counter