Одбран јазик:
 
Рубрика: Струјни инсталаци

Струјни инсталаци   Монтажи  


Кликнете на подолното мени ,за да ги видите нашите референци

 

Осветлување

Кружен панел 6W, Вградлив Моќност:6W, Напон:220V,Дијаметар:120mm, Длабочина: 14mm, Боја на сметлина: 3000К,4000К,6000К, 25МКД

Панел коцка 6W,Вградлив Моќност:6W, Напон:220V,Дијаметар:85mm, Длабочина: 10mm, Боја на сметлина:6000К 25МКД

Кружен панел 18W, Вградлив Моќност:18W, Напон:220V,Дијаметар:225mm, Длабочина: 10mm, Боја на сметлина: 3000К,6000К, 600 МКД

Коцка вградлив панел 18W Моќност:18W, Напон:220V, Боја на сметлина:3000К,6000К, 600 МКД

Кружен надграден панел 18W Моќност:18W, Напон:220V, Боја на сметлина: 3000К,4000К,6000К 800 MKD

Коцка надграден панел 18W Моќност:18W, Напон:220V, Боја на сметлина:3000K,6000К 800 MKD

Коцка вградлив панел 48W ВГРАДНА ЛЕД ПАНЕЛ КОЦКА 48W (600*600), 4000К, БЕЗ ЖАБИЦИ , ИСКЛУЧИВО ЗА ТАВАНСКИ ПЛОЧИ 60*60 ЕЛИТ+ 2600 МКД

Лед Сијалица Лeд Е27,6400К, 12W,Ф60*L104 ELIT+1000lm ,Elit+ 180 МКД
Лед Сијалица Лед Е27,6400К, 10W,Ф60*L104 ELIT+820lm ,Elit+ 160 МКД
Лед Сијалица Лед Е27,6400К, 15W,Ф60*L104 ELIT+1200lm ,Elit+ 200 МКД
  СВЕТИЛКА АЛУМИНСКА ОПАЛ LED ЕЛИПСА 2*9W ELIT 120sm ,6500K 1000 МКД
  СВЕТИЛКА ВОДОЗАШТИТНА ЛЕД 2*120СМ IP65Е 1500 МКД
  ПАНИЧНА 24 LED 12 W ЕЛИТ+, 6h ЧАСА АВТОНОМОСТ НА РАБОТА 1500 МКД
  СВЕТИЛКА ВГРАДЛИВА/НАДГРАДНА 4*18W СО ЕЛЕКТРОНСКА ПРИГУШНИЦА PHILIPS 2500 МКД
  СВЕТИЛКА ВГРАДЛИВА/НАДГРАДНА 2*36W СО ЕЛЕКТРОНСКА ПРИГУШНИЦА PHILIPS 2660 МКД

Монтажа Извршена монтажа,Атестирање и Издавање на Гаранција -по панел 350 МКД

ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН CANDELA-БЕЛ 120 МКД
ПРЕКИНУВАЧ НАИЗМЕНИЧЕН CANDELA-БЕЛ 150 МКД
ПРЕКИНУВАЧ ВКРСТЕН CANDELA-БЕЛ 180 МКД

ПРЕКИНУВАЧ СЕРИСКИ CANDELA-БЕЛ 150 МКД
ПРЕКИНУВАЧ ДУПЛИ НАИЗМЕНИЧЕН CANDELA-БЕЛ 200 МКД

ПРЕКИНУВАЧ ЖАЛУЗИНА CANDELA-БЕЛ 200 МКД

ПРЕКИНУВАЧ ТРОЕН CANDELA-БЕЛ 250 МКД

ПОТЕНЦИОМЕТАР 600W / 1000 W CANDELA БЕЛ (СО СВЕТЛОСТ ВО ПОЗАДИНА КОГА Е ИСКЛУЧЕН) 800 МКД

 

ПРЕКИНУВАЧ ОБИЧЕН БЕЛ 1М (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 130  МКД

ПРЕКИНУВАЧ 16А ЗА БОЉЕР БЕЛ 1М (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 340  МКД

ПОТЕНЦИОМЕТАР ОБИЧЕН БЕЛ (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 1000  МКД

ТАСТЕР ЗА СВЕТЛО СО СИГНАЛНА СИЈ. БЕЛ (СИЈАЛИЧКАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ) , (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 180  МКД

ТАСТЕР ЗА ЗВОНО СО СИГНАЛНА СИЈ. БЕЛ (СИЈАЛИЧКАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНА ) , (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 180  МКД

ПРЕКИНУВАЧ ЖАЛУЗИНА БЕЛ 1М (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 230  МКД

СЛЕПА МАСКА(ПОПОЛНУВАЧ) БЕЛ 1М (Доплата за боја : КРЕМ ,СИЛВЕР, ЦРН) 40  МКД

 

ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО CANDELA БЕЛ 150 МКД

ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО СО ЗАШТИТА CANDELA БЕЛ 180 МКД

ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО ДУПЛА CANDELA БЕЛ 200 МКД

 

ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО БЕЛ 2М 180  МКД

ПРИКЛУЧНИЦА ШУКО КАПАК БЕЛ 2М 290  МКД

ПРИКЛУЧНИЦА ЕВРОПСКА БЕЛ 1М 180  МКД

 

Разводни табли

СТАНСКА ТАБЛА НА ЗИД 4 осиг. MEKSBOX 150 МКД
СТАНСКА ТАБЛА ВО/НА ЗИД 6 осиг. MEKSBOX 350 МКД
СТАНСКА ТАБЛА ВО/НА ЗИД 9 осиг. MEKSBOX 420 МКД
СТАНСКА ТАБЛА ВО/НА ЗИД 12 осиг. MEKSBOX 520 МКД
СТАНСКА ТАБЛА ВО/НА ЗИД 16 осиг. MEKSBOX 640 МКД
СТАНСКА ТАБЛА ВО/НА ЗИД 24 осиг. MEKSBOX 870 МКД

СТАНСКА ТАБЛА IP30, СО МЕТАЛЕН ПОКЛОПЕЦ VU12NE , HAGER 2500 МКД
СТАНСКА ТАБЛА IP30, СО МЕТАЛЕН ПОКЛОПЕЦ VU24NE , HAGER 3500 МКД
СТАНСКА ТАБЛА IP30, СО МЕТАЛЕН ПОКЛОПЕЦ VU36NE , HAGER 4400 МКД
СТАНСКА ТАБЛА IP30, СО МЕТАЛЕН ПОКЛОПЕЦ VU48NE , HAGER 6800 МКД

СТАНСКА ТАБЛА В/З 12 U1*12-С ОСИГ. - TP БЕЛ НЕПРОЗИРЕН КАПАК 980 МКД
СТАНСКА ТАБЛА В/З 18 U1*18-С ОСИГ. - TP БЕЛ НЕПРОЗИРЕН КАПАК 1230 МКД
СТАНСКА ТАБЛА В/З 24 U2*12-С ОСИГ. - TP БЕЛ НЕПРОЗИРЕН КАПАК 1200 МКД
СТАНСКА ТАБЛА В/З 36 U3*12-С ОСИГ. - TP БЕЛ НЕПРОЗИРЕН КАПАК 1600 МКД

 

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА I-TIP УНИВЕРЗАЛНА ЕДНОПОЛНА (1мет.) 460 МКД

ИЗОЛИРАНА СОБИРНИЦА U-TIP ТРОПОЛНА (1мет.) 1230 МКД

ПЕРФОРИРАН НОСАЧ НА ЕЛЕМЕНТИ (1мет.) 130 МКД

 

Галантерија

НАЈДОБРИ КУТИИ НА МАКЕДОНСКИОТ ПАЗАР СЕ ОТВАРААТ НАПРЕД И СЕ ПРИКЛУЧУВААТ НА РЕДНА КЛЕМА
КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3Г - МТ СО ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА 250 МКД
КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4Г - МТ СО ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА 280 МКД
КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 5Г - МТ СО ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА 320 МКД
КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6Г - МТ СО ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА 400 МКД
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3Г/2МЕТРИ+ПРЕК. (СО ПП/Ј 3*1.5 СРПСКИ КАБЕЛ,ВО БЛИСТЕР ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ) 560 МКД
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3Г/3МЕТРИ+ПРЕК.(СО ПП/Ј 3*1.5 СРПСКИ КАБЕЛ,ВО БЛИСТЕР ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ) 620 МКД
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3Г/5МЕТРИ+ПРЕК.(СО ПП/Ј 3*1.5 СРПСКИ КАБЕЛ,ВО БЛИСТЕР ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ) 760 МКД
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6Г/2МЕТРИ+ПРЕК.(СО ПП/Ј 3*1.5 СРПСКИ КАБЕЛ,ВО БЛИСТЕР ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ) 680 МКД
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6Г/3МЕТРИ+ПРЕК.(СО ПП/Ј 3*1.5 СРПСКИ КАБЕЛ,ВО БЛИСТЕР ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ) 740 МКД
ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6Г/5МЕТРИ+ПРЕК.(СО ПП/Ј 3*1.5 СРПСКИ КАБЕЛ,ВО БЛИСТЕР ЗА ЗАКАЧУВАЊЕ) 1000  МКД

КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ ЕМ (ДОСТАПНА ВО ДВЕ БОИ ЦРНА И БЕЛА) 120 МКД
КУТИЈА ЗА ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6 ГНЕЗДА MUTLUSAN 280 МКД

 

АСПИРАТОР А100 - МТ(СО МОЖНОСТ ЗА МОНТАЖА ЗА ВО ГИПС КАРТОН)  880 МКД
АСПИРАТОР А120 - МТ(СО МОЖНОСТ ЗА МОНТАЖА ЗА ВО ГИПС КАРТОН) 1100 МКД

АСПИРАТОР ВГРАДЕН Ф100 СО МРЕЖА СО ПРИРАБНИЦА ЗА МОНТАЖА НА СТАКЛО 620 МКД
АСПИРАТОР ВГРАДЕН Ф120 СО МРЕЖА ПРИРАБНИЦА ЗА МОНТАЖА НА СТАКЛО 680 МКД
АСПИРАТОР ВГРАДЕН Ф150 СО МРЕЖА ПРИРАБНИЦА ЗА МОНТАЖА НА СТАКЛО 860 МКД
АСПИРАТОР ВГРАДЕН Ф200 СО МРЕЖА ПРИРАБНИЦА ЗА МОНТАЖА НА СТАКЛО 1500 МКД

 

ИНДИКАТОР ЗА КУПАТИЛО ХОРИЗОНТАЛЕН ELID 800 МКД

ИНДИКАТОР ЗА КУПАТИЛО ВЕРТИКАЛЕН СО ШУКО ПРИК. УНИС 2 КИП- 2 СЕРИСКИ 850 МКД

ИНДИКАТОР СЕТ 16А БЕЛА БОЈА (ОДГОВАРА НА СЕКОЈА ВЕЌЕ ПОСТАВЕНА ДОЗНА ПОТПОЛНО УНИВЕРЗАЛЕН) 1000 МКД
hit counter