АМТ Системи
Рубрика: Нов корисик

Форма за соработници

Ве молиме вашите пораки во ЛАТИНИЧНА ФОРМА !!!


 
 

Фирма :  

Д.П.Т.У.Автоматско технолошки системи ДООЕЛ

Адреса :

Страшо пинџур 11 1000 Скопје Р.Македонија 

 

 

 

 

Отанати контакт информаци:

Моб. ++389(0)70 965396

Фик. ++389(0)2 6121409

Фах. ++389(0)2 6121938

Skype:

www.amt.com.mk

 

 

E-mail:   

Продажба: prodazba@amt.com.mk   

Инфо центар: info@amt.com.mk

Сервис: servis@amt.com.mk

Вработување: vrabotuvanje@amt.com.mk

Управител: boss@amt.com.mk

Вибер:

(Македонија) ++389(0)70 965396

(DE and CH) ++41 79 304 85 49

 

WhatsApp:

(Македонија) ++389(0)70 965396